Miért érdemes Puy-be jönni?

Puy-ben mindazok a szolgáltatások elérhetőek, mint a nagyobb síközpontokban, viszont a kedvező árak mellett megvan a maga családias, nyugodt hangulata is. Itt egy pillanatig sem érezni a zsúfoltságot, és ami a síelőknek a legfontosabb, szinte sohasem kell sorban állni a felvonóknál.

A Magyarországról érkező vendégeket magyar kollégáink várják, akik segítik zökkenőmentessé tenni a kikapcsolódást. Szombaton az érkezést követően egy rövid welcome este keretében praktikus információkkal szolgálnak, illetve igény szerint segítenek személyre szabott programok szervezésében. Őket bármikor lehet keresni a hét folyamán, szívesen segítenek bármilyen felmerülő kérdésben.

A szállások közvetlenül a sípályák mellett találhatók, nagyon könnyen megközelíthetőek. Ezek listája, leírásokkal a szállások menüpont alatt található.

Rendszeres nappali és éjszakai aktivitásokból és programokból lehet válogatni egész szezoban: a családdal érkezők különböző gyermekprogramok közül válogathatnak, valamint közös esti csúszásokon vehetnek részt. 

A baráti társasággal érkezőket pedig várják a helyi bárok egy-egy könnyed esti szórakozásra, bizonyos heteken pedig nagyobb rendezvények, éjszakai partik vannak neves fellépőkkel.